Beetje voorjaar??

Het weekend is al bijna weer voorbij. De afgelopen dagen zag het er af en toe buiten toch een beetje uit alsof het nu echt voorjaar gaat worden.

Hoewel we hier in huis weinig activiteiten hebben is Ruud gisteren en vandaag aan de slag geweest bij mijn moeder om de huiskamer en de gang weer een nieuwe look te geven. Dit doet hij samen met mijn broer Nico. De afgelopen weken zijn we hier erg druk mee geweest, maar het einde is in zicht.

Dus heb ik de mannen hier voor me zelf, hihi. Gisteren had Merlijn zijn musicalklas en was ook Rick hier op bezoek (de jongste van Nico), er werd volop gespeeld op de playstation maar ook met de lego. De heren hadden het prima naar hun zin. Kay drentelt overal rustig tussen door en is af en toe uren zoet met bakjes met lepeltje en maar roeren en husselen… erg leuk om te zien. Tegenwoordig komt hij naar je toe en pakt je handje als hij iets uit de keuken wil (in het begin begon hij echt aan je te trekken en je van je stoel te duwen, maar dat vond ik toch minder prettig, dus gelukkig begrijpt hij nu dat hij gewoon mijn handje kan pakken). Heel schattig om te zien overigens. Vandaag is Kay overigens lang bezig geweest met een zakje met dobbelstenen (Ruud was ODM aan het voorbereiden). Dus tja.. speelgoed…. ik geloof er steeds minder in.

Omdat het zonnetje scheen heb ik toch af en toe even mijn neusje naar buiten gestoken, en trof zaterdagochtend dit mooie crocusje met nog wat dauwdruppels aan.
voorjaar

Vandaag hebben we ook nog even een rondje door het oude dorp gelopen en een ijsje gehaald bij Luigi gehaald. Eigenlijk was het nog wel een beetje koud, maar goed.. je moet ook zelf een beetje voorjaarsgevoel creeren toch??

In de afgelopen week heb ik ook nieuwe fotos opgehangen in ons trappengat, via een leverancier had ik leuke stickers gekregen van de Fairies waar je fotos in kan plaatsen, en zo is het trappengat nu voorzien van een nieuwe fotoserie.

Op de foto is het wat moeilijk te zien, maar in werkelijkheid ziet het er wel leuk uit.
trappengat1
trappengat2

Ben benieuwd wat de komende week ons weer gaat brengen….

Schlagworte: , ,

4 Kommentare zu „Beetje voorjaar??“

 1. Wezz sagt:

  Laat het voorjaar maar komen !! Ben die kou wel weer zat haha.. En tjaa een zakje dobbelstenen is natuurlijk véél leuker dan al het speelgoed bij elkaar hahaha !!

 2. Oh ik heb zo“n behoefte aan zonnestralen en aan het voorjaar, heeeeeerlijk seizoen! Wat een enig trappegat hebben jullie zo, naam van de leverancier? 😉 Jullie zijn er maar druk mee, Oma“s huisje weer helemaal opknappen! Schattig dat Kay nu je handje rustig pakt en zo laat merken dat hij wat uit de keuken wil, leuke ontwikkelingen weer…Tot zondag! XX

 3. SanDaan sagt:

  Wij hebben gisteren een ijsje op. Helaas niet bij Luigi want dat was te ver weg. Maar we hebben hier in de buurt een redelijk alternatief gevonden! Daar komen eigenlijk al bijna een jaar. De eerste keer dat we daar waren was vorig jaar begin juni.

  En hier is het vandaag prachtig weer maar ik moet thuis blijven om op een pakketje te wachten, 🙁

  Gr Sander

 4. Daar is de lente , daar is de zon …
  Speelgoed ? Wie heeft het nodig … hahahah geef hem een kartonnen doos en hij is heel de dag braaf 😉

  MMmm Een Luigi-ijsje maar welke smaak kiezen hé ?

Kommentieren