Rene op bezoek

Zaterdag hebben we Merlijn weer opgehaald van het zomerkamp, en Oma ging gezellig mee zodat ik niet het hele eind naar Assen heen en weer alleen hoefde te rijden.

Zondag had Ruud ODM en zat dus met een aantal mensen op zolder te spelen. Rene was het weekend in Nederland (tijdens zijn reis van India, via Nederland, naar Engeland, Ierland en dan weer terug zijn huis in Californie en dat in goed 1,5 week…). Hij kwam gezellig “s middags bij ons langs om wat bij te praten en even heerlijk te ontspannen en niets te hoeven doen.
Op de bank playstation
Samen met Merlijn ging hij op de Playstation racen in New York & Londen. Natuurlijk waren er ook nog een aantal pakjes die mee moesten richting Amerika. Dus toen werd het even proppen om al het lekkers en leuks weer in de koffer er bij te krijgen. Tegen 16.15 uur vertrok Rene (nadat hij terug moest komen omdat zijn fototoestel nog op de bank lag) richting Schiphol, waar hij om 18.00 uur weer richting Londen ging vliegen.

Het was leuk om hem weer even te zien… want wanneer de volgende keer is weten we natuurlijk nooit.

Merlijn is nu logeren in Bussum bij Tante Manz… en Kay vind dat toch maar raar. Nog even volhouden en dan kunnen we ook heerlijk gaan genieten van een welverdiende vakantie, al zeg ik het zelf.

Schlagworte: ,

1 Kommentar zu „Rene op bezoek“

  1. Wezz sagt:

    Nog ff volhouden en dan vakantietijd !!

Kommentieren