Kay 2 jaar, Merlijn op zomerkamp

Hiep Hiep Hoera!!!

Kay werd op 9 juli al weer 2 jaar. Wat gaat de tijd toch snel. Het is ondertussen al een echt mannetje geworden, die vrolijk rondstapt en veel te vertellen heeft. Op donderdagmorgen was er even snel een kadootje van broer Merlijn en daarna gingen we vlug op pad naar het kinderdagverblijf. Daar kreeg hij gelijk zijn muts en liet ik een tas met traktaties achter (Kay vlindertjes met bellenblaas).
Vlindertjes
Rond 16.30 uur gingen we met het hele gezin Kay ophalen en was het thuis tijd voor nog een paar leuke verassingen. Zo hadden we voor Kay een glijbaan op de kop getikt, en kreeg hij ook nog een hele doos met legoduplo om lekker mee te bouwen. Om 17.30 uur hadden we afgesproken met Ruud (oud collega van mij) om een hapje te gaan eten bij Jacks Grillhouse. Dat was natuurlijk weer erg gezellig en we sloten het af met een heerlijk ijsje bij Luigi. Zo kwam het verjaardagsfeestje weer ten einde voor deze dag.
uitpakkenglijbaanruud
Vervolgens hadden we zaterdag wat familie uitgenodigd om ook samen met Kay nog even het feestje voort te zetten. Kay kreeg diverse Bumba dvd“s en wat kleertjes en was natuurlijk weer helemaal de koning te rijk. We aten met iedereen gezellig eerst lekker van het zelfgemaakte gebak en aan het einde van de middag patatjes. Zo werd ook de zaterdag een gezellige dag.
antoinettebuiten
Op zondag was het eerst tijd om Merlijn weg te brengen naar zomerkamp. Dit jaar zitten ze in Assen, dat is niet om de hoek.. maar na goed 1,5 uur rijden kwamen we in de regen aan bij het gebouw in het bos. Het zag er allemaal gezellig uit. En na een gezamelijke lunch vertrokken we rond 13.30 uur weer richting Nieuwegein. Even naar huis om alle kadootjes te verzamelen en hup door naar de familie Saltzherr in Houten. Daar vierde we de verjaardag van Kay, Rick, Nico en de trouwdag van Nico & Anita met een bbq. Natuurlijk begonnen we met het uitpakken van de kadootjes en het leek wel Sinterklaas met al die verjaardagen. Het was ondertussen droog geworden, dus we hebben heerlijk buiten kunnen eten. Andy was ook gezellig van de partij.
assensinterklaas?
En zo…. kwam er weer een einde aan deze feestweek. Merlijn is nu heerlijk op kamp, Kay geniet van de rust om even alleen thuis te zijn en niets te hoeven delen met Merlijn ;-), en wij.. kijken al weer uit naar het weekend dat we het gezin weer compleet hebben.

Schlagworte: ,

3 Kommentare zu „Kay 2 jaar, Merlijn op zomerkamp“

  1. Anonymous sagt:

    Click That Link…

  2. Anonymous sagt:

    school bell systems…

  3. Anonymous sagt:

    mate tea cup…

Kommentieren