Bijna vakantie!!

De vakantie is al weer bijna aangebroken. In de afgelopen week zwommen Merlijn & Ruud nog samen de zwemvierdaagse en haalde een nieuwe medaille binnen. Woensdag was de laatste zangles en sloten ze af met een ijsje eten. Op woensdag was er nog een BBQ van de klas en donderdag was een nieuw start.. Merlijn ging kijken bij de verkenners, en vond het gelukkig erg leuk… Vrijdag was de laatste esta opkomst voor het zomerkamp (en daarbij werden ze op de film gezet voor een DVD over 100 jaar scouting). Op zaterdag had Merlijn nog een verjaardagsfeestje waarbij het Ice Age 3 bezocht en vandaag hadden we een gezellige dag met onze scoutingvrienden.

Omdat iedereen het de afgelopen periode wel erg druk had gehad besloten we om nergens heen te gaan en gewoon bij Nico & Getine af te spreken. Daar staat een trampoline in de tuin, samen met een zwembad dus voor de kinderen vertier genoeg.
trampolinelunch
Wij genoten van een kopje thee/koffie met appeltaart/boterkoek alvast ter gelegenheid van Kay zijn verjaardag en hadden genoeg te bespreken. Na gezamelijk een broodje gegeten te hebben met een soepje en daarna nog gesnoept te hebben van een ijsje.. kwam er tegen 16.00 uur toch echt een einde aan ons bezoekje. Het was een gezellige dag zonder veel poespas, en de kinderen hebben zich heerlijk vermaakt..

Dus.. laat de zomervakantie maar beginnen. Merlijn heeft nog 1 week school, en daarna gaat hij op zomerkamp. Daarna nog 2 weken even doorploeteren voor ons en dan mogen ook wij gaan genieten van de vakantie.

Schlagworte: , ,

1 Kommentar zu „Bijna vakantie!!“

  1. Gezellig hoor met dat mooie weer in de tuin zitten met een lekker stukje taart …
    Voor jullie ook alvast een fijne vakantie gewenst en tot in augustus xxx

Kommentieren