We verschalken de Kamers van Galecop!

Al weer ruim een week geleden kwam er een reeks geocaches online in Galecop. De genaamd de kamers van Galecop:?.., natuurlijk vol goede moed gingen wij hier even voor zitten, want deze klus zouden we snel klaren. Maar niets bleek minder waar, we snapte helemaal niets van de opgave.

Maar.. we houden een troef, Ruud had de locatie van 1 van de caches al ontdekt alvorens de caches online waren gekomen, dus hup, dan maar in de auto en daarheen rijden, wie weet nog een plekje in de top 3?? Helaas.. we kwamen op plekje 4 terecht, maar goed.. we wisten nu de coordinaten van deze cache, dus hopelijk konden we hiermee ook de puzzel kraken.

Nou er werd van alles gekraakt kan ik je vertellen, maar de puzzel lukte maar niet.

Nu wilde het voordeel dat we voor zondag jl. een afspraak hadden staan met onze Belgische (cache)vriendjes, dus werd het hoogtijd om hulptroepen in te schakelen. En ook daar werden de hersenen gekraakt, maar uiteindelijk kwam op donderdagavond het verlossende bericht.. EUREKA!! Oke, nou dan moet het ons toch ook lukken. Dus vrijdag en zaterdag werden er nieuwe pogingen ondernomen.. maar helaas zonder resultaat.

Dus zondagochtend was het bericht op Facebook ook helemaal terecht ?SOS Phildie is onderweg?. Toen ze aankwamen ging de deur dan ook open met een luide SOS noodsignaal, en gelukkig stapte de vriendjes vol frisse moed naar binnen. Maar.. daar lag eerst nog een andere uitdaging in de weg ;-), dit keer in de vorm van een disneypuzzel. Deze was ik uit frustratie over de cache zaterdagochtend begonnen, en dus hebben we deze eerst even met elkaar afgemaakt. Want ook daar deinsde onze vrienden niet voor terug.
puzzel
Dit ging natuurlijk wel gepaard met appeltaart en slagroom met een lekker kopje thee. Nadat de puzzel was opgelost werd het raadsel rondom de kamers van Galecop ook opgelost. Ooh? tja? we waren op de goede weg, maar hadden niet ver genoeg doorgerekend en geteld.. balen.. maar waar!! En dus reuze blij dat het einde in zicht was. Ruud wilde er eerst zelf nog eentje uitpuzzelen om zeker te zijn dat hij het ook echt begreep, terwijl ik ondertussen de coordinaten vast invoerde in de app. Toen Ruud had gezien hoe het echt moest? gingen we op stap. Kay nam broodjes mee voor de eendjes/hertjes en daar gingen we in de cachemobiel op weg naar Galecop. Het zonnetje was gezellig aanwezig en het was ook echt niet koud.
galecop http://motorbeer.nl/cgi-data/weblog_basic/uploads/2012/11/img_0424-300×225.jpg
En zo maakte we een rondje door Galecop waar we een flink aantal kamers bezochtte, ook namen we nog wat andere caches mee onderweg, oa. de vliegende Toby. Echt een super cache, waarmee het hokje opengaat door een 9 volt batterij, echt goed gemaakt!!! En dus volop genieten. De eendjes werden gevoerd, de ezel toegesproken en veel gelachen natuurlijk.
voeren9planken
Rond 15.00 uur weer terug richting huis, helaas nog niet alle caches gehad, maar hoogtijd voor de high tea, dus alles klaar gezet en lekker genieten jammie? wat een heerlijkheden allemaal.
high tea
Daarna tijd om lekker te kletsen en vervolgens om de opkomende slaap tegen te gaan (van de frisse buitenlucht), maar een spelletje opzoeken, terwijl ik de spullen van de high tea opruimde en de voorbereidingen deed voor de pizza die nog in de planning stond.

Rond 18.30 uur nog genoten van de heerlijkste pizza?s a la Merlijn en na nog wat te drinken tegen 20.15 uur weer afscheid genomen van onze vriendjes? echt hoor. .die dagen zijn gewoon veel te kort!!

Maar we tellen weer af naar 16 december voor onze volgende meet en greet.. deze keer met Disney on ice!!

1 Kommentar zu „We verschalken de Kamers van Galecop!“

  1. Inderdaad het lijkt wel of we elkaars tekst gekopieerd hebben ,
    Het was weer echt genieten van het zonnetje ,de caches , het lekkers maar vooral van het gezelschap !
    Op naar Den Bosch en 16 December xxx

Kommentieren