Dansvoorstelling Merlijn 25 oktober /Installatie Kay 27 oktober

Op 25 oktober had Merlijn op school een workshop, hier kregen ze in 3 uur les over het klassieke stuk Romeo en Julia en hoe dit vertaald kan worden naar een dansvoorstelling. Dit was in samenspraak met het Scapino ballet.
’s avonds gingen Dewi en ik kijken bij de uitvoering. Het blijft toch bijzonder wat ze in een paar uur kunnen bereiken.
Meer fotomateriaal staat op de website www.motorbeer.nl.
dansen
Op zaterdag 27 oktober was het de buurt aan Kay om geinstalleerd te worden als bever bij de scouting. ’s Ochtends werd er eerst nog een cache gescoord waar lang op gepuzzeld was, maar het was de moeite waard. Daarna met oma samen naar het fort voor de installatie. Kay is nu een trotse bever!! Ook hiervan meer fotomateriaal op de site.
kay

1 Kommentar zu „Dansvoorstelling Merlijn 25 oktober /Installatie Kay 27 oktober“

  1. Ooit gaan we toch eens een Merlijnshow meemaken hoor ! Romeo en Julia t is toch ni niks om mee te werken .
    En dan die kleine bever van jullie ziet er wel stoer uit in z““n outfit 😉

Kommentieren