100 caches!!!

In de afgelopen periode heeft het geocachen ons flink in zijn greep gekregen en al snel ontstond er een heuse strijd waarbij het er om ging welke van de 3 familie (Schagen, Oostenbrugge en Saltzherr) het eerst de 100 zou bereiken.

Zo werd de site heel nadrukkelijk in de gaten gehouden waarbij de vorderingen van iedereen nauwlettend werden gevolgd. Al snel werd het een nek aan nek race, iedereen in de 80… en toen.. ja toen… toen bedachten wij dat het tijd was om de finale slag uit te delen. We gingen op zoek in de buurt van Lopik naar de caches behorende bij de reeks Tuitrix en Trackix. Zo kom je nog eens ergens, en kom je af en toe de `concurrent` ook nog tegen ;-)).

Op 20 augustus gingen we met Fam. Oostenbrugge (aka Monkey-team) naar een geocache event omdat het de 1e internationale dag van het geocachen was. Vervolgens ging er ongeveer geen dag voorbij voor er wel gecached werd (bij alle drie de gezinnen overigens). Op woensdag 24 augustus sloegen wij onze slag en maakte een einde aan de strijd. We deden er nog een paar van de reeds eerder genoemde reeks rondom Lopix, maar bezochten ook Culemborg met een rondje monumenten. Met de ““Red Box“ gelegen in Tull en Waal zette we de teller op 100!!! (ondanks een cacheverbod dat ons werd opgelegd via diverse manieren, facebook, mail en sms). Na deze 100 hebben wij onze naam aangepast naar Team 100 acre wood!! En nu zijn we uitgedaagd voor de 150!! We zullen zien wanneer we dit doel weer hebben bereikt.

Hieronder een aantal foto“s van diverse caches (kunnen dus spoilers bevatten), zoals jullie kunnen zien zijn ze heel divers en is het dus iedere keer weer een kunst om ze te vinden.
cache1
apenluiders
tuitrix
tuitrix2
zoeken
travelbug
event
kaygps
terugstoppen
tuitrix3
culemborg
oudestadsmuur
Nummer 100!!!!
100redbox

1 Kommentar zu „100 caches!!!“

  1. Proficiat met jullie 100e Cache !
    Ondanks het feit dat we zelf nog maar aan 14 zitten , zijn we al goed verslaafd met dank daarvoor .
    Hopelijk mogen we af en toe mee met jullie op Cacheavontuur 😉

Kommentieren