Archiv für Juli 2010

Kay 3 jaar

Samstag, 17. Juli 2010

Vrijdag 9 juli werd Kay al weer 3 jaar. Donderdag 8 juli vierde hij dit al bij de kindjes op het kinderdagverblijf en kreeg een mooie muts en een leuke knuffel kikker.
kaymuts
Maar vrijdag was het dan echt zo ver. ´s Ochtends vroeg gingen we samen naar beneden en zagen daar dat er allemaal vlaggetjes hingen, en toen begon het door te dringen tot onze kleine man. Op tafel stond een groot kado. Dat gingen we natuurlijk gelijk samen even uitpakken.

Het was een kist vol met legotreinspullen, dus 2 treinen en heel veel rails, een brug en wissels. Dat was natuurlijk dikke pret.
lego
Met mama ging Kay vervolgens zijn tut weggooien, na heel veel pogingen lag deze uiteindelijk in de kliko. Maar het was nog moeilijk om hem er goed in te gooien zo bleek.

Na een tijdje werd Merlijn ook wakker en gingen we daar samen een kadootje halen, want tja.. Kay is jarig he!

Van Merlijn kreeg Kay, Red de brandweerauto uit Cars. Deze kun je ook vullen met water en dan spuit hij echt water. Helemaal goed dus.

Toen Kay en Merlijn samen beneden waren konden ze volop spelen met de rails en werd er een mooie treinbaan gemaakt.

Na dat papa ´s middags ook thuis was, en er nog wat visite bijgekomen was was het tijd voor de taart. Dus gingen we met z´n allen zingen en kwam de mooie taart.
taart
Daarna gingen we maar eens even buiten kijken. Hier stond ook nog een kado onder een deken. Dus toen de deken er af was, bleek hier een echte brandweerfiets onder te staan. Kay helemaal gelukkig!!
fiets
Van de visite kreeg Kay ook mooie kado´s, een echt piratenboek met 3d plaatjes, een boek van kabouter plop, een lego postbode op de motor en een echte brandweerauto van Oma. Kortom het was echt 1 groot feest.
nichtjes
Na het eten van een lekker bolletje met een frikandel en een ijsje en lekker spelen met alle nichtjes en neefjes was het uiteindelijk toch weer tijd voor bedje. Moe maar helemaal gelukkig vertrok Kay naar een onrustige dromenland.

Linnaueshof

Samstag, 17. Juli 2010

Mijn broer Rene en zijn vrouw en kinderen zijn ondertussen al weer thuis, maar vanaf half juni tot en met 7 juli waren ze in Nederland.
Om samen toch wat dingen te kunnen doen hadden we op zaterdag 3 juli een bbq en gingen we op 4 juli (helaas moest Rene deze dag al weer terug naar huis vliegen) naar Linnaueshof.

Een erg leuk park met voor alle kinderen wel iets te beleven, schommels, waterpret en noem maar op.

Het leukste van de dag was misschien nog wel het rondje karten met z“n allen. Gezeten in een taxi, brandweerauto of ander scheurijzer werd er over de baan geraced.
kart1
Ruud kreeg het met Kay in de brandweerauto voor elkaar om Anita te laten spinnen, maar gelukkig konden ze de rit snel weer voortzetten.
kart2
kart3
Iedereen genoot volop van deze dag met heel mooi weer. Het bleek dat Lange Frans er ook was, en tja.. daar wilde Merlijn toch wel even mee op de foto en een handtekening scoren.

En dat is nog gelukt ook.
lange frans

Meer fotomateriaal kun je vinden op onze website www.motorbeer.nl.