Archiv für 10. März 2009

Wildcats!!

Dienstag, 10. März 2009

Afgelopen zondag was het dan eindelijk zo ver. We zouden naar High School Musical de Musical gaan.
Iedereen vroeg zich al af wat dat nou moest worden, een musical over een musical. Maar we hebben er van genoten.

Phillipe & Dieter hadden al een nachtje in de buurt van Den Haag doorgebracht en kwamen te voet naar het World Forum . Ik zou Wezz nog even ophalen, maar dat even… dat werd erg lang. Ze hadden opeens bedacht dat ze allerlei omleidingen en afsluitingen gingen verzorgen tussen Leidschendam en Den Haag. Dus uiteindelijk rende we om 16.05 de zaal in, en we zaten net, voorzien van vlaggetjes en daar begon de show.

In het begin denk je nog even.. wat moet dit worden, maar al snel blijkt dat er goed gezongen wordt en dat de verhaallijn van de 1e film grotendeels gevolgd wordt. De vlaggetjes die worden uitgedeeld zijn wel grappig, maar bij ons zorgde het er ook voor dat we iedere keer enthousiast zaten te wuiven (en ik denk dat het daarom na de pauze opeens leeg was achter ons ;-)).

vlaggetje debij
Natuurlijk zongen we ook volop mee, hoewel sommige liedjes in het Nederlands waren maar ach.. de Engelse teksten liggen ons nu eenmaal iets beter.

Op enig moment bleken we toch ook wel erg kritisch te zijn… er werd gezongen „Soaring, flying“ op het podium en van 2 kanten klonk direct commentaar…he.. dat klopt niet hoor.. maar ook op het podium kwamen ze er gelukkig snel achter dat „Flying, soaring“ toch echt beter klonk..hihihi.

Kortom.. we hebben er echt van genoten en het was een goede voorstelling, jammer dat ze na die tijd vandaag geen tijd namen om handtekeningen uit te delen, dus helaas geen characters foto s kunnen scoren. Meer kiekjes op onze website.

Rond 18.30 uur stonden we weer buiten, en na afscheid genomen te hebben van P&D gingen we richting het huis van Wezz om daar nog even bij de Mac iets te eten. Tegen 20.30 uur kon ik nichtje Dewi thuis ook weer afleveren (na een rit met wel heel veel regen onderweg), en vervolgens de rit naar huis afmaken om toch wel moe in mijn bedje te belanden.

Wat ons betreft… laat deel 2 maar komen!!