Archiv für 5. März 2009

Pc snoeren, Behang- & Spaghetti slierten!

Donnerstag, 5. März 2009

Hoewel de week al weer bijna voorbij is toch nog even een kort verslag van het vorige weekend.

Op vrijdag was het voor mij even hard werken, hoewel ik normaal vrij ben, was ik nu rond 14.30 uur op kantoor (na in de ochtends al het nodig aan contact te hebben gehad via de mail). Vandaag zouden we er voor zorgen dat alle werkplekken van de mensen werden vervangen. De eerste waren donderdag al geplaatst, dus begon ik om deze te controleren of ze goed starten en of ze in het netwerk hingen etc.
Dat ging allemaal goed. Rond 16.00 uur kwam er 6 man versterking en gingen we er vol tegenaan, rond 17.30 uur tijd voor een hapje eten.. spaghetti!!! maar daarna weer snel door. Tegen 21.30 kon ik het bericht sturen naar de medewerkers dat alles gelukt was (en dat er nog een paar kleine puntjes op maandag zouden worden opgepakt). Maar iedereen kon maandag weer gewoon aan de slag.
Rond 22.15 was ik thuis en redelijk gesloopt…

Op zaterdag stond het behangkrabben op de lijst. Dus om 9.30 uur was ik bij mijn moeder om daar te helpen het behang van de muren te halen. Een groot gedeelte was al gebeurd maar er waren nog wat stukken die voorzien waren van behang van 20 jaar geleden. Dus gewapend met plamuurmes en een emmertje water gingen we aan de slag. Tussen door een bakkie thee, en een broodje en tegen 13.45 uur hield ik het voor gezien. Ruud was thuis met de jongens en mijn moeder ging naar een bijeenkomst ddus het was mooi geweest voor vandaag. Bij thuiskomst even douchen en daarna gingen we richting de verjaardagen van Nico en Getine in Westbroek. Rond etenstijd waren we weer thuis en zo was de zaterdag toch al weer heel snel voorbij.

Op zondag stond de Spaghettifuif van het Disneyforum op het programma. De ochtend verliep rustig en na een baderpartijtje lag Kay rond 10.15 uur in bed voor een tukkie. Toen kon alles opgezocht worden voor ons vertrek (gepland rond 12.00 uur) richting Deurne. Maar goed.. Kay had blijkbaar zijn slaapje erg nodig en tegen 12.35 kwam er wat gepruttel van boven, dus heb aankleden en zorgen dat we in de auto konden stappen. Volgens de tomtom zouden we rond 14.00 uur aankomen. En dat lukte inderdaad goed.
Daar hadden we een hele gezellige middag met een goede maaltijd, spaghetti, kaasjes, toetjes, stokbrood en nog veel meer lekkers en een super goede Disneyquiz door Yves.
Is het al gaar?

Samen met Andy vormde ik de jury (streng maar rechtvaardig!!) en tegen 18.30 was het feest afgelopen, de winnaars bekend en de prijzen verdeeld. Omdat Merlijn toch maandag weer naar school moest vertrokken we vrij snel daarna richting Nederland en namen weer afscheid van een groep gezellige vrienden. Maar gelukkig zien we er een aantal zondag al weer voor een bezoekje aan High School Musical de Musical.

Dus tja.. toen was het weekend toch echt wel weer teneinde, en ging ik op tijd naar bed zodat ik de maandag weer fris en fruitig de puntjes op de i kon gaan zetten.